window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139987354-1');

CONTACT

Laat uw verzoek achter. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Natuurlijk mag u ook direct contact opnemen!
U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 088 – 161 0000, of een e-mail sturen naar support@asista.nl.

Over ons

Asista is in 2001 begonnen met UNIT4 Software. Dit is later aangevuld met systeembeheer en applicatiebeheer bij accountantskantoren in heel Noord-Brabant. Met deze jarenlange ervaring in de branche zijn wij de specialisten die het werken in de cloud bij accountants optimaal kunnen inrichten. Wij zijn uw nieuwe Microsoft Partner die volledig bekend is met al uw interne en externe processen. “Van benzinebon tot jaarrekening” en “Van terugbelverzoek tot permanent dossier”.

Onze missie

Onze missie is het stroomlijnen en optimaliseren van uw ICT omgeving middels de diensten van Microsoft.  Wij hebben het werken vanuit de cloud volledig geoptimaliseerd voor accountantskantoren die daadkrachtige softwarekeuzes durven te maken. Daarnaast zijn wij trotse specialist in Caseware Working Papers. Asista is de enige ICT partij in Nederland die de software van Caseware via Microsoft Intune kan installeren en updaten op al uw werkstations. 

Contact

Wilt u weten wat Asista kan betekenen voor uw organisatie?

Neem contact op…

of laat uw gegevens achter.

T: 088 – 1610000
M: support@asista.nl

of laat uw gegevens achter.